Nu ook levering in België 😍

Hét jubileumcadeau of afscheidscadeau voor je collega

Collega’s zie je bijna iedere dag. Misschien nog wel vaker dan je familie en vrienden. Is je collega jarig, gaat een collega met pensioen of is er een 5, 10 of misschien wel 25 jarig jubileum? Hoe leuk is het dan om je collega met een origineel cadeau te verrassen! Maar wat is nou een passend en origineel cadeau?

Origineeel jubileumcadeau collega - Origineeel afscheidscadeau collega

Verrassend leuk èn lekker!

Een cadeau voor een collega vinden is best wel een uitdaging. Een envelop met inhoud of cadeaukaart is natuurlijk leuk, maar niet heel verrassend. Na al die jaren dat een collega hart voor de zaak heeft, wil je eigenlijk met een origineel cadeau aankomen.

Jubileumcadeau bestellen

Weet je nog ...

Met de Snoepmans Box weet je zeker dat je je collega met iets speciaals verrast. En het roept ook nog leuke herinneringen op die je tijdens het feestje met elkaar kan delen. Zure ufo’s, oud Hollandse snoepmix, zoete duimdrop, stroopsoldaatjes en kruidige kaneelstokjes, ken jij ze nog? In het assortiment van Snoepmans vind je een grote variatie aan snoepjes van toen die onvergetelijk zijn!

Afscheidscadeau bestellen

Afscheidscadeau bestellen - Jubileumcadeau bestellen

Origineel afscheidscadeau bestellen - Origineel jubileumcadeau bestellen

Wat voor lekkers kies jij uit?

Een Snoepmans Box voor je collega bestellen gaat heel eenvoudig. Bekijk eerst het assortiment aan snoepjes en bepaal welk formaat box jij wilt. De Snoepmans Box is in drie maten verkrijgbaar en is er al vanaf € 18,95. Vul de Snoepmans Box met de lekkerste snoepjes van toen. De snoepjes verpakken wij voor je in een mooie bewaarbox. Bovendien krijg je er ook nog een gratis een leuk kaartje bij waarop je zelf een bericht voor je collega kunt schrijven.

Staffelkorting vanaf 10 snoepboxen

Wil je meer personeelsleden of collega’s verrassen met een Snoepmans Box? Bij een bestelling vanaf 10 Snoepmans Boxen profiteer je al van een interessante staffelkorting. En vanaf 50 stuks kun je de Snoepmans Box zelfs personaliseren met een sticker voorzien van je eigen logo.

Offerte aanvragen

Zakelijk jubileumcadeau - Jubileumcadeau collega - Afscheidscadeau collega

Zakelijk snoepen

uniek smakelijk relatiegeschenk

Uniek en smakelijk relatiegeschenk

Op zoek naar een uniek cadeau of een opvallend relatiegeschenk? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant een origineel cadeau voor elk moment.

Zakelijk snoepen