Nu ook levering in België 😍

Origineel cadeau voor papa, mama, opa en oma

Het kan best moeilijk zijn om een origineel cadeau te vinden voor je opa, oma, vader of moeder omdat ze vaak alles al hebben. Maar dít cadeau hebben ze vast al heel lang niet meer gekregen: ouderwetse snoepjes uit hun kindertijd!

Origineel cadeau opa, oma, papa en/of mama

Watertanden en lekkerbekken

Snoepmans heeft een groot assortiment aan nostalgische snoepjes die jouw opa, oma, vader en moeder absoluut doen watertanden!

De geuren, kleuren en smaken van toen roepen ook meteen de mooiste herinneringen op. Want zeg nou zelf, wie heeft er nou geen geweldige herinneringen aan die lekkere snoepjes

Cadeau bestellen

Terug naar toen ...

Opa die stiekem salmiakbollen op het schoolplein uitdeelde, oma die op de markt stond te watertanden bij spekkies, moeder die spaarde voor roze kauwgom uit een flesje of vader die lege eierendozen aan de deur ophaalde om bij de supermarkt fireballen te kopen. Met snoep van toen laat je ze al deze momenten herbeleven.

Cadeau bestellen

Origineel bedank cadeau opa, oma, papa en/of mama

Origineel afscheidscadeau bestellen - Origineel jubileumcadeau bestellen

Origineel cadeau voor opa, oma, vader en moeder

Heb je al gesnuffeld in het grote Snoepmans assortiment? En zitten de snoepjes die je zoekt ertussen? Dan heb je meteen een origineel en persoonlijk cadeau voor opa, oma, vader of moeder te pakken! De Snoepmans Box is een handige bewaarbox en is er in drie formaten. De box vul je zelf met al jouw favorieten van toen. Je krijgt daar nog een leuk kaartje van ons bij waarop je een lieve boodschap voor je opa, oma, vader of moeder op kunt schrijven. Wat zullen je (groot)ouders blij zijn!

Nog lang niet uitgekauwd

Ben je op zoek naar een verrassend cadeau voor opa, oma, je vader of moeder? Dan is de Snoepmans Box een absolute aanrader: snoepjes die jouw dierbaren meenemen naar vroeger en een mooi moment om samen herinneringen op te halen! Vul en bestel de box en we sturen ‘m zo snel mogelijk naar je op!

Cadeau bestellen

Cadeau - Snoepcadeau

Zakelijk snoepen

uniek smakelijk relatiegeschenk

Uniek en smakelijk relatiegeschenk

Op zoek naar een uniek cadeau of een opvallend relatiegeschenk? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant een origineel cadeau voor elk moment.

Zakelijk snoepen