Nu ook levering in België 😍

Uniek Sinterklaas cadeau

Hoera, Sinterklaas is weer in het land! En dat betekent schoenen vullen, cadeautjes kopen en gezellige avonden met heerlijke hapjes. Op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau? Bij Snoepmans vind je de lekkerste cadeautjes voor jong en oud!

Sinterklaas cadeau direct bestellen

Sinterklaas snoep cadeau

Wie ga jij verwennen?

In de weken voorafgaand aan pakjesavond kan de stress toeslaan. Want welke Sinterklaascadeautjes ga je dit jaar geven? Verval je niet steeds in hetzelfde? Wat als het cadeautje niet in de smaak valt? Daar is een simpele oplossing voor: met de Snoepmans Box als Sinterklaascadeau ben je hartstikke origineel en maak je vast iedereen blij!

Stel jouw cadeau samen

Sintsnoep van toen

De Snoepmans Box vul je met allerlei Oud Hollandse snoepjes van toen. Wat dacht je van Zoete Schuimblokken, Pop Rocks en een tube Tubble Gum? Of Zure Ufo’s, vlammende Vuurballen en grappige Snoephorloges? Sint is er gek op! Met een lekker gevulde Snoepmans Box haal je herinneringen op aan toen en is de avond al snel geslaagd. En hoe leuk is het om deze herinneringen in een gedichtje weer eens te memoreren!

Stel jouw cadeau samen

Het lekkerste Sintcadeau

De Snoepmans Box is in drie formaten verkrijgbaar; klein, middel en groot formaat. De Snoepmans Box is er al vanaf € 18,95. Zo heb je altijd een formaat dat past binnen jouw Sint budget. Over inpakken hoef je je geen zorgen te maken. De snoepjes verpakken wij al in een unieke bewaarbox. Wil je een kort, zoet gedichtje aan de Snoepmans Box toevoegen? Dat kan je kwijt op het mooie kaartje dat je gratis bij de box geleverd krijgt. Laat het heerlijke avondje maar beginnen!

Stel jouw cadeau samen

Zakelijk snoepen

uniek smakelijk relatiegeschenk

Uniek en smakelijk relatiegeschenk

Op zoek naar een uniek cadeau of een opvallend relatiegeschenk? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant een origineel cadeau voor elk moment.

Zakelijk snoepen