Nu ook levering in België 😍

Uniek kerstcadeau

Kerstmis is een heerlijke tijd met familie, cadeaus, warme chocolademelk en herinneringen om een leven lang te koesteren. Ontbreken de cadeautjes nog onder de kerstboom? De Snoepmans box is het mooiste en lekkerste kerstcadeau voor iedereen in de familie.

Kerstcadeau direct bestellen

Kerst snoep cadeau

Voor jong en oud

Alle opa’s en oma’s zijn er mee groot geworden. En alle vaders en moeders weten vast nog precies welke snoepjes ze kochten in de plaatselijke supermarkt. Jong en oud, iedereen kent de snoepjes van toen en heeft er een verhaal bij. Dit bijzondere cadeau van Snoepmans is daarom het origineelste kerstcadeau voor onder de kerstboom.

Sweet memories

Wie verrast wordt met de Snoepmans Box, maak je zo blij als een kind. Met de zure ufo’s, kruidige salmiakbollen, zoete duimdropjes en vlammende fireballen komen de herinneringen aan de kindertijd vanzelf naar boven. Hoe leuk is het, om deze herinneringen met de hele familie te delen?

Bestel jouw kerstcadeau online

Kerstcadeau bestellen

Kerst(snoep-)cadeau bestellen

Kerst is een feest voor allemaal

Wat waren de favoriete snoepjes van je grootouders, ouders, geliefde of misschien wel van jouzelf? Bekijk ons assortiment om te zien met welke snoepjes van toen je de Snoepbox wilt vullen. De Snoepmans Box is in drie formaten verkrijgbaar; klein, middel en groot formaat. De Snoepmans Box is er al vanaf € 18,95. Een kerstcadeau dat geschikt is voor kleine en grote families!

Kerstcadeau direct bestellen

Verpakt in een unieke bewaarbox met gratis kaart!

De snoepjes zijn al verpakt in een unieke bewaarbox. Kerst is natuurlijk ook dé gelegenheid om een persoonlijke kerstboodschap te schrijven. Die kan je kwijt op het mooie kaartje dat je gratis bij de box geleverd krijgt. Jouw cadeau voor onder kerstboom maak je daarmee helemaal af!

Origineel kerstcadeau

Origineel kerstcadeau

Relatiegeschenk

Ben je nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor je medewerkers en relaties? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant het meest originele geschenk van dit moment! De Snoepmans Box kun je bij een bestelling vanaf 50 stuks voorzien van je eigen logo. En we bezorgen jouw relatiegeschenk ook nog eens bij jouw relaties thuis. Lekker en makkelijk!

Kerst relatiegeschenken

Zakelijk snoepen

uniek smakelijk relatiegeschenk

Uniek en smakelijk relatiegeschenk

Op zoek naar een uniek cadeau of een opvallend relatiegeschenk? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant een origineel cadeau voor elk moment.

Zakelijk snoepen