Nu ook levering in België 😍

Valentijnscadeau voor hem & haar

Elk jaar in februari is het tijd voor de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag! Wil je jouw grote liefde op een originele en lekkere manier verrassen op 14 februari met een valentijdscadeau? Verwen jouw Valentijn dan met een Snoepmans Box met haar of zijn favoriete snoepjes! Hoe zoet is dat?

Valentijnscadeau direct bestellen

Valentijnscadeau voor hem - Valentijdscadeau voor haar

Liefde gaat door de maag

Valentijnsdag is dé dag waarop je extra aandacht aan je geliefde geeft of om degene waar je een oogje op hebt een stille hint te geven. Rode rozen, een dagje uit en gepersonaliseerde producten zijn al jaren heel populair om te geven. Maar wil jij jouw Valentijn met iets origineels verrassen? Geef jouw Valentijn dan een box met nostalgische snoepjes als valentijnscadeau. Want wij weten het zeker; liefde gaat door de maag!

Vlinders in de buik

Waar krijgt jouw geliefde vlinders van in de buik? Zoete likschelpen, knetterende fireballen, knapperige schuimblokken of roze kauwgum uit een flesje? Een snoepbox van Snoepmans vul je naar hartenlust met de favoriete snoepjes van jouw Valentijn. Hoe heerlijk is het om hier samen van te genieten en herinneringen op te halen? Ongetwijfeld komen er verhalen naar boven die je nog helemaal niet van elkaar wist.

Valentijn cadeau bestellen

Origineel valentijn cadeau voor hem - Origineel valentijn cadeau voor haar

Origineel valentijnscadeau bestellen voor hem - Origineel valentijnscadeau bestellen voor haar

Valentijnscadeau in 3 maten

De Valentijn snoepbox is er in drie formaten: de kleine Snoepmans box voor € 18,95, de middelgrote Snoepmans box voor € 23,95 en de grote Snoepmans box voor € 28,95. Heb je ons assortiment al bekeken? Er zit genoeg lekkers tussen waar jij je Valentijn mee kan verwennen!

Romantische boodschap

Jouw persoonlijke liefdesboodschap kan je kwijt op het mooie kaartje dat je gratis bij de snoepbox van Snoepmans krijgt. Jij hoeft alleen nog maar de favoriete snoepjes van je geliefde uit te zoeken. Die stoppen wij in een handige bewaarbox samen met het kaartje. We wensen je een zoete liefdevolle dag!

Zakelijk snoepen

uniek smakelijk relatiegeschenk

Uniek en smakelijk relatiegeschenk

Op zoek naar een uniek cadeau of een opvallend relatiegeschenk? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant een origineel cadeau voor elk moment.

Zakelijk snoepen