Nu ook levering in België 😍

Zakelijk snoepen

Op zoek naar een uniek cadeau voor de collega's om ze te bedanken voor hun inzet of een opvallend relatiegeschenk? Snoepmans biedt ook voor de zakelijke klant een origineel 'branded' cadeau voor elk moment. 

Bekijk de feestdagen flyer

Smakelijk zakelijk cadeau

Of je nu op zoek bent naar een smakelijk sinterklaas- of kerstcadeau voor je medewerkers of een opvallend relatiegeschenk voor je klanten… bij Snoepmans vind je altijd een lekker en opvallend cadeau.

Offerte aanvragen

Let’s talk business

Ken je de knetterende Pop Rocks of de hete fireballen nog? We zijn ervan overtuigd dat je met onze unieke, nostalgische snoepjes gesprekken met klanten, collega’s en relaties aangaat die absoluut naar meer smaken. Dus leg ze ook eens op tafel bij een overleg of deel ze uit op een beurs.

Offerte aanvragen

Sinterklaas- en kerstpakketten

Sinterklaas- en kerstpakketten op maat

Maak de Snoepmans Sinterklaas- en kerstpakketten nog persoonlijker met een wenskaart met je eigen boodschap. Dit is trouwens altijd bij de prijs inbegrepen! Vanaf 50 stuks kun je de Snoepmans Box zelfs personaliseren met een sticker voorzien van je eigen logo.

Offerte aanvragen

Bezorgen naar meerdere locaties

Hoe verrassend is het als de pakketbezorger een zoete inval doet bij jouw klanten, relaties of medewerkers? Daarom kunnen we de Snoepmans Boxen ook leveren op meerdere individuele adressen!

Offerte aanvragen

Staffelkorting vanaf 10 snoepboxen

Profiteer bij een bestelling vanaf 10 Snoepmans Boxen al van een interessante staffelkorting. Een goed gevulde Snoepmans Box bestel je dan al vanaf € 17,25.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang binnen 3 werkdagen een offerte op maat.

.
Nee Ja
Nee Ja
Nee Ja
1 - 10   11 - 20   21 - 40   41 of meer
 Binnen 3 werkdagen sturen wij een voorstel toe.